Mission Trip - Brazilië

15 okt. - 24 okt. 2024

Over deze missietrip

Durf jij jouw ware gezicht te ontdekken in Christus en compleet getransformeerd te worden tijdens een missiereis met onze stichting? Ben je jong van geest, goed ter been en lijkt het jou geweldig om met een groep mede-gelovigen aan de andere kant van de wereld het Koninkrijk van God te dienen?

Dan ben jij van harte welkom om met ons mee te gaan op missie! Meld je dan nu aan!

Play Video

Details

Algemeen
Locatie: São Paulo, Brazilië
De reisduur: 10 dagen
Kosten missietrip: € 1.199,- (excl. vliegticket)
Reisperiode: 15 okt. – 24 okt. 2024

Aanmelding
Bij aanmelding vul je enkele gegevens in en betaal je €100 van de reissom + €9 administratiekosten.

Stellen
Voor de reis met vertrekdatum 15-10-24 is het niet meer mogelijk om je als stel op te geven, i.v.m. de verhouding van de groep. Voor reis 29-10-24 is dit wel nog mogelijk!

Partner
Als partner van de One in Him Foundation ontvang je 10% korting op de missietrip kosten (excl. vliegticket).

Aanmelden

Impressie

Reviews

Marie-Louise
Marie-Louise
Lees verder
Meegaan op missiereis is voor mij echt levens veranderd geweest. Doen wat het Woord zegt en vervolgens zien hoe levensecht God is, zijn ervaringen die ik nooit meer zal vergeten. Als er iets is wat ik heb meegenomen uit de reis is het dat God gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid dezelfde is. De wonderen en tekenen die je in de Bijbel leest wanneer mensen uitstappen, daar wil Hij ook jou voor gebruiken. Je wordt daar in de missiereis echt in meegenomen. Terug in Nederland kon ik niet anders zeggen: After everything I've seen, You're too good to not believe.
Jimmy
Jimmy
Lees verder
Ik ben in 2019 voor het eerst mee geweest op missietrip. Deze reis heeft mijn leven voorgoed veranderd. Op deze reis ben ik echt gekicktstart! Op deze reis leerde ik hoe ik moest bidden voor de zieken. Ik zag zoveel wonderen voor mijn ogen en door mijn handen. We zijn de favela’s in geweest om voedselpakketten uit te delen. Deze plaatsen zijn normaal niet toegankelijk en gevaarlijk. Maar ik heb mezelf nog nooit zo veilig gevoeld. Het is fijn als je na een intensieve dag terug komt bij het missiehuis in alle rust. Deze ligt buiten de drukte en in de natuur. Ik ben inmiddels al 3 keer op missietrip geweest en zie mezelf nog wel vaker gaan
Wilja
Wilja
Lees verder
Eind 2020 ging ik mee op OneMission. Het was voor mij een nieuwe ervaring en vond het erg spannend, maar wat was het bijzonder. Ik werd uit mijn comfortzone gehaald door te spreken en bidden voor anderen. Ik vond het geweldig om mee te maken hoe God door mij heen werkte en zag genezingen en bevrijdingen door mijn handen heen. Een reis om nooit te vergeten, dit moet je meegemaakt hebben!
 Quincy
Quincy
Lees verder
Ik ben al in totaal 3 keer op missie geweest. Mijn eerste keer was in 2020. Het was echt een geweldige ervaring. Johan en Brenda zijn toppers en helpen je in je kracht te zetten. Het was fijn hun ook persoonlijk te leren kennen. Ik heb veel van hun kunnen leren. Je gaat de bijbel daar handen en voeten geven.
Marjan
Marjan
Lees verder
Tijdens mijn missiereis in 2021 mochten we in Sao Paulo Jezus liefde delen. Op straat, in sloppenwijken en afkickcentra. Temidden van veel duisternis scheen Jezus licht! Jezus genas en bevrijdde door onze handen heen. We doopten in een afkickkliniek. Johan en Brenda zijn voor mij voorbeelden hoe je Jezus kunt volgen met alles wat je in je hebt. Zij lieten alles achter toen God sprak: Ga! Zij helpen je te ontdekken waar jouw gaven en talenten liggen om te dienen voor Koning Jezus. Als je handen en voeten wilt geven aan je geloof raad ik je deze missiereis van harte aan!

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.