Geschreven door Jeffrey

Geschreven door Jeffrey

21 januari, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op avontuur met God

Na een geweldige avond te hebben gehad samen waarin iedereen, zo’n bijzonder en krachtig getuigenis deelde wat Jezus in Hem of haar leven gedaan had! Dat raakte me echt! Iedereen stuk voor stuk zo krachtig en bemoedigend! Je voelde gewoon de aanwezigheid van God!

Vandaag (zaterdag) gingen we voor het eerst de favela’s in naar een sloppenwijk om daar de kinderen een dag van hun leven te bezorgen en voedselpakketten uit te delen. Er waren springkussens, voetbalspringkussen, popcorn machine en suikerspinnen!!

Geweldig om zo’n schik te kunnen maken en te zien hoe dankbaar de kinderen waren!! Dat raakte me echt! Als je kinderen ziet lachen en de tijd van hun leven ziet hebben dat doet wat met je.

Wat me ook raakte wat ik zag was dat huizen van houten platen met een paar golfplaten die gewoon weg waren gespoeld door de regen. En dat gezinnen dan gewoon bij elkaar slapen met weet ik het hoe veel mensen in zo’n klein hutje!

Mensen hebben zo weinig waar ze tevreden mee zijn en maken er het beste van!

Elke dag is bijzonder en gebeuren geweldig mooie dingen!! Ik zie uit naar wat er komen gaat! Wat een avontuur!! God is goed!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.