Geschreven door One in Him Foundation

Geschreven door One in Him Foundation

15 maart, 2024

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

VERNIEUWD: de gratis One Basics Studiegids. Nu gratis te bestellen.

Niet 32, maar 64 lessen over de fundamenten van het geloof staan gebundeld in de One Basics Studiegidsen. Deze gidsen zijn nu gratis te bestellen via de website van One Basics. De gidsen zijn dé startplek om meer te groeien als discipel van Jezus. En dit hoef je niet alleen te doen, het kan ook samen met anderen in een studiegroep.

Dit staat er zoal in een gids

Elke les heeft een theoretisch deel wat gaat over een onderwerp uit de Bijbel. Vervolgens kun je de theorie testen of een discussie starten met de afsluitende vragen bij de les. In de One Basics Studiegids 1 vind je onderwerpen zoals: Eeuwig leven, Spreken in tongen, Doeltreffend Bijbellezen, Autoriteit in Christus en Gaven gebruiken. Studiegids 2 dient als vervolg op de eerste en bevat thema’s als: De wet, Zalving en het Huwelijksverbond.

Alleen studeren of samen

De studiegidsen lenen zich prima voor zelfstudie maar het is begrijpelijk als je liever met anderen door de materie heen gaat. Op de One Basics website kun je op de kaart bekijken of er een One Basics Studiegroep bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Is dat zo? Dan kun je aansluiten als er nog plek is en de groep nog niet te lang van start is gegaan.

Niks in de buurt? Vraag dan een vriend(in) om met je mee te doen.

Start zelf een studiegroep

Wanneer je een studiegids uit hebt, kun je zelf een studiegroep starten. Dat wordt alleen maar aangemoedigd. Wij helpen je daarbij graag een handje. Ga naar de One Basics website en laat je gegevens achter. Iemand van ons lieftallige team zal contact met je opnemen om je te leren kennen en de vervolgstappen in te plannen.

Ook als je het zelfstandig wil doen en meerdere studiegidsen wil ontvangen, willen we je vragen om contact op te nemen zodat de gidsen toegestuurd kunnen worden.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.