One In Him Foundation

One In Him Foundation

15 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

14 april, 2022 l One Mission 3

Weer een nieuwe dag!

Na gisteravond nog een opfrispraatje van Johan over het bidden voor mensen, mochten wij vandaag als laatste groep van onze klas ook daadwerkelijk aan de slag: op weg naar verschillende terreinen in São Paulo waar daklozen verblijven. 

Maar eerst de dag samen beginnnen met aanbidding. Genieten! Daarna met elkaar zo’n 500 sandwiches klaarmaken om uit te gaan delen onder de daklozen. De daklozen: stuk voor stuk mensen met een eigen achtergrond, een eigen verhaal, nu samen op een  terrein, zonder dak boven hun hoofd, vaak verslaafd, gebonden, zich niet waardig voelend. 

Dat is wat je aan de buitenkant ziet. En tegelijk was dat niet wat we zagen: was het een kado om met Gods ogen naar hen te mogen kijken: stuk voor stuk kostbare mensen. Ja, vaak gebonden, vaak verslaafd, maar zo geliefd door God. En wij mochten vandaag Gods handen en voeten zijn om hen dat te laten zien. 

Zoals Jezus al beloofde, werden mensen genezen: van doofheid, van pijnen, bevrijd van demonen. Namen sommigen Jezus aan als ook hun redder en Heer. Hallelujah! En kregen ze de sandwiches en water. Of twee… of drie…. Wat een dag. 

Tot slot hebben we nog de documentaire over het leven van Johan bekeken. Wat indrukwekkend: eerlijk, kwetsbaar. Vol herstel. Zo is onze God. 

En dit is nog maar het begin van onze tijd hier. Ik kijk uit naar de komende dagen. 

Liefs van de Brazilië-groep,

Mathilde 

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.