Geschreven door Bart-Jan

Geschreven door Bart-Jan

6 juni, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

OneMission 4

We begonnen de dag met worship en overdenking van Roberto. Na het ochtend eten gingen we direct naar Holambra om daar een 1 uurtje te blijven hangen om vervolgens door te gaan naar het kinderhuis.

Aangekomen daar werden we voorgesteld aan een paar tienermeisjes waarvan er een 1 kind had terwijl ze bijna 18 was. Ook zijn er nog meer tienermoeders met een baby, 1 van 12 jaar en nog 1 van 14 jaar.

Daarna zijn we naar de kinderafdeling gegaan om daar plezier te hebben met de kinderen. We hebben ballonnen op geblazen en met de ballonnen gespeeld door ze over te tikken samen met de kinderen die vervolgens de grootste lol hadden, we hebben ze ook nog geschminkt en we hadden ook knuffeltjes uitgedeeld wat de kinderen geweldig vonden bij de knuffels uitdelen viel mij opdat er een tienermeisje tussen zat van 15/16 die haar arm helemaal had opengesneden toen ik dat zag brak mij hart van pijn. Na dat we weg gingen kwam er een jongetje op mij af om een knuffel te geven wat mij van diep van binnen raakte.

Daarna zijn we naar de meiden ruimte gegaan om daar ook gesprekken te hebben met de tienermeiden. We hadden kaartjes met vragen om ze aan het denken te zetten (zo vraag was bijvoorbeeld “welk dier zou je weg laten uit de ark als je kon kiezen”) en op dat soort vragen gingen we dieper op in om door te gaan op geloof en verder te vragen.

Daarna namen we afscheid om weer naar huis te gaan het mooie was toen we bij de uitgang stonden dat er een kind op mij af kwam om een knuffel te geven om afscheid te nemen.

In de bus naar huis had ik ook mijn hart gedeeld met andere wat mij op die dag raakte en ook gevraagd aan andere wat zij van deze dag vonden.
Waar ook weer mooie gesprekken uit voort kwamen.

Deze dag was voor mij een bijzondere dag om zo tussen de kinderen en tieners en samen te zijn, maar er zaten voor mij ook pijnlijke kanten aan om tiener zo jong met baby/kinderen te zien terwijl ze zelf nog kind zijn en een tiener die haar zelf kapot had gesneden.
Maar het mooiste was om er te zijn voor de kinderen en de tieners om daar tot zegen te zijn.

BartJan

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.