One In Him Foundation

One In Him Foundation

10 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

9 april, 2022 l One Mission 2

Vandaag zijn we op pad gegaan naar een afkickkliniek en naar een kindertehuis. Het team hebben we in 2 groepen gedeeld. Het ene team ging naar de kliniek en het andere team naar de kinderen.

Zelf ben ik bij de afkickkliniek geweest. Dit is een kliniek waar ze niet het geloof centraal hebben. Na een getuigenis van diverse mensen uit de groep en het getuigenis van Johan waren er veel mensen die hun leven aan Jezus wilde geven. Ook werden er 4 mensen gedoopt.

Daarna hebben we gebeden voor die gasten. 1 persoon had telkens last van zijn hoofd zodra hij een kerk binnenstapte. Er werd gebeden voor bevrijding, deze man manifesteerde heftig. Nadat hij bevrijd was stonden zijn ogen heel vredig. Verder voor veel mensen gebeden en de liefde van Jezus over hun uitgesproken. Prachtig om op een plek van duisternis het licht te brengen.

Het andere team was bij de kinderen geweest. Hier waren heftige verhalen verteld. En het team kon door middel van een luisterend oor, een knuffel en bemoediging de liefde van Jezus laten zien.

We hebben er weer een mooie dag opzitten!
Hendrik Klok

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.