One In Him Foundation

One In Him Foundation

1 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Maart 31, 2022 l OneMission 2

Wat een toffe dag was dit!

We vertrokken naar een afkickkliniek voor jongens en mannen die verslaafd zijn aan drugs. In een klein zaaltje begon de muziek te spelen (een drumstel en een keyboard met half opgeblazen speakers). Wat klonk dat heerlijk! Het moment dat de zang begon, was er zo’n sterke zalving van Heilige Geest aanwezig. Zo’n 35 jongens zongen samen in het Braziliaans: echt kippenvel hoe mooi dat klonk! 

Na een prachtig lied van Lisa, gaf Johan zijn getuigenis en spraken Peter, Ben en Lisa over hoeveel liefde Jezus heeft voor deze jongens. Hierbij werden voorbeelden en getuigenissen gedeeld van waar God hen vandaan heeft gehaald. 

De rest van de tijd baden we voor genezing, vervulling met Heilige Geest en voor alles waar de jongens gebed voor nodig hadden. 

Wat mij vooral raakte was een oudere man die in een hoekje bij de deur zat. Hij zat in elkaar gedoken en ik zag in zijn ogen dat hij terneergeslagen was. Bij geen van de oproepen kwam hij naar voren voor gebed, maar ik ervoer zo’n diepe liefde van God voor hem. Dus liep ik samen met Lisa naar hem toe en vroeg of we voor hem mochten bidden. Twijfelend stond hij op en baden we voor hem. Langzaamaan zag ik dat hij zijn hoofd steeds meer optilde en zijn ogen begonnen te stralen. Ook al verstond hij geen woord van wat ik bad, hij had nieuwe hoop gekregen! 

Terwijl hij eerst weggedoken in een hoekje zat, voegde hij zich aan het einde bij de rest van de groep en zag ik hem zo lachen en stralen. Het was zo mooi en ontroerend om te zien! 

God is een God van nieuwe hoop! En dat is precies wat we deze dag mochten brengen. “Het oude is voorbij, zie het nieuwe is gekomen.”

Sandy Wijnhof

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.