Geschreven door Mack

Geschreven door Mack

29 oktober, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Redding

Vandaag hebben we twee megacampagnes gehouden. En wat was het krachtig! We kwamen vrijdagavond rond 01:00 aan en vertrokken vervolgens om 06:00 weer naar de campagne. Normaal zou ik een beetje chagrijnig zijn, maar ik ben hier zo enthousiast geworden om mensen te redden en genezen dat ik überhaupt niet eens wou slapen omdat ik er weer niet op kon wachten! 

Je zou denken dat we kapot waren, maar wat kregen we een energie van God op die campagnes!! We hebben gedanst, gezongen, gefeest en het belangrijkste: super veel mensen tot Jezus gebracht! Er zijn er vandaag zo veel mensen gered en genezen, ik heb het persoonlijk nog nooit op zo’n grote schaal gezien. 

Bij de tweede campagne hebben we na afloop ook nog alle voedselpakketten uitgedeeld (stuk of 3000) en keihard door gestampt, maar ook hier gaf God onze alle energie voor. 

Al met al was het een super mooie en bijzondere dag, voor mij persoonlijk ook. Hoe mensen eigenlijk alleen voor gratis eten komen, maar aan het eind van de dag een kind van God zijn!! Hoe geweldig is dat??? Ze zijn gered, en behouden voor altijd. En het ECHTE eten gekregen, het Woord van God waardoor ze nooit meer honger zullen hebben. Ik vind het persoonlijk echt geweldig om dit te zien, omdat ik weet dat ze vanaf nu in een proces komen wat het mooiste is wat er is. En onlangs hun situatie altijd op Jezus kunnen rekenen. 

1 woord: Amazing!!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.