Geschreven door Andries

Geschreven door Andries

21 oktober, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Zijn rust ingaan.

Elke ochtend starten we met een tijd van aanbidding en overdenking. Vandaag hebben we het over aan de voeten van Jezus zitten. Verschillende mensen gaan zitten bij Jezus om Hem te danken en te aanbidden.

Voor mij komt dit als geroepen omdat ik de laatste tijd met zaken loop die slaan op dit Bijbelgedeelte, ik vraag aan God of hij mij hier openbaringen in wil geven en ik merk dat ik Zijn rust ontvang.

Na deze tijd vraagt Brenda wie er allemaal wil spreken in de kerk waar we vanavond naar toe gaan. Een mini-preek of een korte getuigenis. Ik wil dit wel doen en samen met Mack en Job. Mack en ik gaan ons getuigenis delen en Job zal een kleine preek houden.

Na het ontbijt gaan we oefenen voor een dramastukje dat we gaan uitvoeren in de kerkdienst. Het is uitdagend om de juiste rol bij de persoon te vinden, maar na een paar keer oefenen gaat het vloeiend.

Na de lunch neem ik tijd om God te zoeken, ik merk dat ik aangevallen word in mijn denken. Aanbiddingsmuziek helpt mij om Zijn rust in te gaan en ik ga in gesprek met God. Brenda neemt tijd om met mij te bidden en ik ervaar zijn Rust en nieuwe kracht om weer verder te gaan.

Nu kan ik mij voorbereiden voor de avonddienst en wat te lezen uit het Woord. Ik loop de heuvel op en bovenaan begin ik God groot te maken en Hem te danken dat ik hier mag zijn. Hij wil door mij heen werken en door zijn Heilige Geest om mensen te redden van de duisternis. Ik ervaar diepe rust en prijs Zijn Naam voor wat Hij door Job, Mack en mij heen gaat doen vanavond.

We gaan onderweg naar de kerkdienst, Google Maps maakt het ons niet makkelijker, maar eenmaal aangekomen worden we warm welkom geheten. Het is een feest van herkenning omdat ik hier al eens eerder ben geweest. Het is een geweldige tijd van aanbidding en mooi om mijn getuigenis te mogen delen met de mensen. Het dramastuk dat we hadden geoefend ging ook erg goed. Geweldig om na een mooie kerkdienst weer op het project te komen en Hem te danken voor de geweldige tijd die we hebben gehad.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.