Geschreven door Hans

Geschreven door Hans

27 maart, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

De laatste dag

De laatste dag is aangebroken. Het is tijd om weer naar huis te gaan. Lichte weemoed heeft ons bevangen. En tegelijk: Het is mooi geweest. Het was mooi. We hebben een mooie tijd gehad. En het is mooi om weer naar huis te gaan.

Maar het is nog niet helemaal voorbij. We krijgen nog les uit het woord over profeteren/woorden van opbouw. We gingen dit ook een op een oefenen, om naar Gods stem te luisteren. Zonder dat we wisten wie achter je stond. Er kwamen hele mooie woorden en beelden die klikte bij de ander.

We hebben veel gedaan en veel gezien. We hebben zieken genezen, voor mensen gebeden, eten en drinken uitgedeeld. We hebben armen, verslaafden en daklozen geholpen. Het was mooi. En het is mooi om weer naar huis te gaan.
We hebben les gekregen en les gegeven. We hebben dagopeningen verzorgd en samen God aanbeden. Het was mooi. En het is mooi om weer naar huis te gaan.
We zijn twaalf dagen met elkaar opgetrokken. We hebben elkaar leren kennen. We hebben over God en Zijn werk in onze harten gesproken. We hebben elkaar leren vertrouwen. Het was mooi. En het is ook mooi om weer naar huis te gaan.

We nemen allemaal wat mee naar huis. We hebben allemaal wat geleerd. Dat is mooi en het is mooi om daar thuis een vervolg aan te geven.

Johan en Brenda bedankt. Allemaal bedankt. I love you all. But what is more: God loves you all. Tot ziens!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.