Geschreven door Jeanet

Geschreven door Jeanet

19 februari, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Verwacht Hem

Vanochtend is de dag vroeg begonnen. Om vijf uur ging de eerste wekker (vrijwillig gaat iemand vast sporten). Ik ga ook meteen uit bed en daar zitten we dan om zes uur aan de keukentafel, de Bijbel erbij en de eerste waardevolle gesprekken komen op gang.

Na de aanbidding horen we een getuigenis: Geloof God en Hij zal het waar maken! “Ja ja dat geldt dus ook voor mij” Proberen de controle los te laten en de Heilige Geest zijn werk te laten doen.
Soms is Bijbel lezen best lastig. Waar begin je met lezen? Welke tekst past bij mij? Ik laat het even los en vraag God om het mij te laten zien.

Ik open de bijbel en lees Habakuk 2: als Hij uitblijft, verwacht Hem, want Hij komt zeker. Hij zal niet wegblijven. Wauw, wat een bemoediging.

Ik lees daarna verder in Handelingen. Terwijl ik lees, trekt een vogel mijn aandacht met veel lawaai. Deze tekst lees ik even opnieuw: Men moet aan God meer gehoorzaam zijn dan aan mensen. Tja mijn berg is bidden voor andere mensen. Kan ik de goede woorden wel vinden???

‘s Middags zijn we op het kinderevent. Heerlijk, allemaal blije, vrolijke kinderen. Ik ben helemaal in mijn element. Opeens heeft iemand mij nodig voor gebed. Geen tijd om erover na te denken, gewoon doen!

Ik bid voor haar en de pijn in haar schouder verdwijnt. YES; bidden voor anderen en God geneest!
Wat een fantastische ervaring. Dit vraagt alleen maar om meer.
Morgen weer een nieuwe dag…

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.