Geschreven door Roel

Geschreven door Roel

22 januari, 2023

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Zielen winnen

Op deze zondag 22 januari hadden we op het programma staan kinderweeshuis en een kliniek en de afsluiting een samenkomst in de kerk. De ochtend begon met mooi weer, afwisselend met kleine regenbuien, en aanbidding en mooie krachtige getuigenissen die daarop aansloten.

Om kwart over elf vertrokken we de bus voor een rit die ruim anderhalf zou gaan duren naar het restaurant waar we eerst gingen eten waar ik werd getrakteerd op een taart omdat er was gezegd dat ik deze dag jarig was, maar ze waren een dag abuis en een lol dat we hadden. 

En van daaruit zijn we doorgereden naar het weeshuis waar op dit moment 35 kinderen zijn geplaatst. Wat ik daar zag was indrukwekkend en ze doen daar prachtig werk, en was daardoor erg bewogen. 

Een gedeelte van de groep bleef bij die kinderen om van alles en nog wat met hun te doen, we hadden verf en stickers enz. meegenomen.

Toen naar de kliniek voor verslaafde en hebben twee uit de groep hun getuigenis gegeven waardoor mannen opnieuw werden aangeraakt door het woord en zelfs was er een die zijn leven aan Jezus heeft gegeven en zal bij de kerk worden gedoopt vanavond.

Nadat we hadden gegeten bij een restaurant zijn we doorgereden naar de kerk, waar we in de dienst de gelegenheid kregen om een stukje worship te doen door twee dames van ons team en dat was krachtig en mooi of ze dit al jaren zo samen deden.

Ook werd er gepredikt door twee uit ons team die bereid waren een woord te delen waardoor mensen werden aangeraakt en aan het einde van de dienst kwam er nog een dopeling bij dus zijn er twee gedoopt. Bij de kerk was een zwembad waar het gelijk plaats vond. Weer twee voor het Koninkrijk  gewonnen.

Kwart voor tien in de bus weer terug naar het missiehuis waar we verblijven. Het was een gezegende dag en wat een geweldig team waar ik deel van uit mag maken.

Groetjes vanuit Brazilië.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.