Geschreven door Rick

Geschreven door Rick

19 november, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

10.000 mensen bereikt met het Evangelie.

Wat ontzettend lastig om deze dag te verwoorden. Want wat hebben we veel gezien. Vandaag was het de dag van de campagne met 10.000 mensen!

We begonnen zoals gewoonlijk heerlijk met worship en een overdenking. De stemming zat er goed in en we waren vandaag klaar om God groot te maken. Gezamenlijk zouden we op de campagne een lied gaan zingen, dit lied hadden we s’ morgens, met enorm veel passie, meerdere keren geoefend. Het lied heet: Teu Reino. Zeker een aanrader om een keer te luisteren!

Met enorm veel energie gingen we naar de campagne. Daar aangekomen zagen we veel vrijwilligers van de plaatselijke kerk, die het terrein aan het opbouwen waren. Het was stilte voor de storm. Als Nederlanders was het moeilijk om ons niet te bemoeien met de organisatie dat deden ze op de Braziliaanse manier. Maar ze deden hun uiterste best. Heel veel mensen hadden zich al verzameld voor het terrein.

Het terrein werd geopend en duizenden mensen liepen het terrein op. Heel veel mensen zagen er verslagen en radeloos uit. Mensen hadden hun kinderen meegenomen en er waren zelfs mensen met baby’s. Je voelde de bewogenheid voor die mensen over de groep komen.

Op het podium stond een band van de plaatselijke kerk die fantastisch konden spelen. Ze speelde echt vanuit hun ziel. Het geluid stond zo hard dat de decibelmeters het niet konden meten, maar dit bracht de sfeer op gang. Toen de bezoekers de muziek hoorden, gingen ze gelijk dansen en waren aan het genieten.

Na enkele nummers mochten we als groep ons lied zingen op het podium voor een publiek van 10.000 mensen. Dat was best even slikken. De menigte ging helemaal uit hun dak toen ze ons zagen opkomen, allemaal Hollanders die in het Portugees een nummer gingen zingen. Als groep traden we fantastisch op en je zag de mensen genieten en sommige werden tijdens het nummer emotioneel. We hadden het publiek alvast warm gemaakt voor Johan.

Na ons optreden werd de spanning opgebouwd voor Johan. Toen hij op het podium kwam ging hij helemaal los. Op de achtergrond stond onze groep te bidden en mee te juichen elke keer wanneer Johan een opmerking maakte. Mensen werden letterlijk geraakt door de woorden die Johan uitsprak. God was aan het bewegen. 

Toen Johan vroeg wie er genezing wilde ontvangen kwam de hele menigte in beweging. Er waren zoveel mensen met ziektes. Johan gaf op het podium eerst een geweldige demonstratie waarbij hij telkens tien mensen het podium op vroeg en die allen, elke keer, instant genezing ontvingen. Na de demonstratie mochten wij aan de slag. Wat was dat ontzettend gaaf!! Er werden mensen bevrijd, mensen werden genezen van kanker, rugklachten, pijn in hun hoofd de lijst is te lang voor deze blog. Maar wat is God goed!! 

Als team hebben we enorm gestreden en alles gegeven. Alles voor koning Jezus. Wat een dag en nog steeds niet te bevatten wat een goede God we dienen. Deze dag zal ik nooit meer vergeten!!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.