One In Him Foundation

One In Him Foundation

12 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

10 april 2022 l One Mission 2

Zondag …. een mooie dag om met een heerlijke aanbidding en een korte, maar krachtige overdenking te beginnen. Onze laatste Missiedag waar de meesten toch wel naar uitzien, maar ook tegenop …. morgen alweer naar huis!!!

Vandaag gaan we weer een campagne doen in één van de favela’s in de buurt. Ook vandaag weer een nieuwe, waar One in Him voor het eerst komt. Dat was ook weer te merken, want één en ander vraagt een strakke regie en  voorbereiding, maar we hebben met elkaar weer wat moois neer gezet daar!!! Getuigenissen gedeeld vanaf de Gospeltruck, gebeden voor velen, veel mensen gedoopt in de Heilige Geest, weer wonderen en genezingen mogen ervaren én uiteindelijk 500 voedselpakketten uitgedeeld …. zo mooi en zo waardevol!!! Er waren Braziliaanse vertaalsters wat het voor ons makkelijker maakte om voor de mensen te bidden zodat ze het konden verstaan.

In de avond hebben we de (gezamenlijke) evaluatie gedaan en onze waardering uitgesproken naar Johan en  Brenda voor wat ze ons hebben willen laten meemaken en ondergaan. Morgen naar huis; fijn, maar ook met pijn in het hart. Tot een volgende missie???/!!!|

Carla de Vries en Peter Smit

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.