One In Him Foundation

One In Him Foundation

13 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

12 april 2022 l One Mission 3

Na gisteren afscheid te hebben genomen van GODCentre groep, mogen we vandaag alweer een nieuwe mooie groep ontvangen van Charis Bible College Nederland. We zijn benieuwd waar God ons de aankomende twee weken weer mee naar toe zal nemen! Brenda

Gearriveerd!

Vanavond zijn we gearriveerd in São Paulo! Terwijl ik dit blog schrijf word ik omringd door het geluid van krekels en de heerlijke avondwarmte.

Vanmorgen om 10:00 vertrokken we vanaf Schiphol en goed 17:00 uur lokale tijd waren we hier. Een voorspoedige reis van 11 uur. 

Een reis begint altijd zodra je in de auto of het vliegtuig stapt, en dat geldt natuurlijk ook voor een missietrip als deze. Zo’n vlucht helpt om alle drukte van thuis even achter je te laten en je voor te bereiden op wat komen gaat. Een heerlijke pauze dus. Daarnaast is het ook een mooi moment om alvast wat uit te delen. Ik had een paar mooie gesprekken in het vliegtuig, met o.a. een Chinese dame die het Evangelie eigenlijk niet kende (nu dus wel), en mijn buurman en zijn vriendin die op dezelfde data heen en terugvliegen. Tijdens ons gesprek vertelde ik hem dat God ons bereikt met Zijn liefde in ons hart, en niet in de eerste plaats met mentale argumenten. We zien uit naar wat God de komende weken in zijn leven gaat doen!

Hier wachtte ons een hartelijke ontvangst op een prachtige locatie. Als het goed is kun je hier zelfs apen en toekans spotten. Dan is het net alsof je in een Van der Valk-hotel overnacht. Morgen is het tijd om te acclimatiseren, samen te bidden en om toegerust te worden. Het wordt vast een prachtige dag.

Groetjes namens Team Brazilië,

Stein

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.