One In Him Foundation

One In Him Foundation

13 februari, 2020

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

One Mission

Goedemorgen allemaal,

Het eerste blog van de missiereis die voor de deelnemers eergisteren al begonnen is. Na een lange vliegreis zijn ze gisterochtend aangekomen op ons project.

Wat een mooie groep, zo gevarieerd weer: Hennie en Wilma, al zo een 6x mee geweest, zij helpen ons wederom deze reis om de groep te begeleiden… Tiny, de Sara van de groep, prachtig mens, groot in geloof, jong van geest, wat een enthousiasme.

Quincy, de Benjamin van de groep, mooie meid, ook zo groot in geloof, wat een vrijmoedigheid, daar gaan we nog veel van horen. Roupen, tsja, ik denk dat ik hem de Jozef van de groep mag noemen, Komt van zover, zo diep, maar als een koning staat hij op. Ina, de Marta van de groep, maar zo goed op weg om een ommezwaai naar Maria te maken. Deze reis is de eerste stap. En dan hebben we nog Jaël, dappere wijze strijdster, zij doet haar Bijbelse naam eer aan.

De dag hebben we besteed aan het elkaar beter leren kennen. De vraag waarom ben je hier en wat verwacht je van God? Deze reis is de rode draad geweest.

Na nog een mooie les gebedsbediening en oefenen met elkaar is iedereen lekker op tijd richting bed gegaan.

Ik ben erg benieuwd wat God allemaal in petto heeft voor iedereen deze reis. Ik heb hoge verwachtingen!

‘…maar wie de HEERE verwachten, zullen hun kracht vernieuwen, zij zullen hun vleugels uitslaan als arenden, zij zullen snel lopen en niet afgemat worden, zij zullen lopen en niet moe worden’ (‭‭Jesaja‬ ‭40:31‬ ;‭HSV‬).

Brenda

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.