One In Him Foundation

One In Him Foundation

16 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

15 april, 2022 l One Mission 3

Vandaag een nieuwe dag met nieuwe kansen. We mochten uitslapen tot 7 uur, dat lukte niet iedereen. De meesten waren dus al voor dag en dauw op. Mooi om te zien hoe iedereen op zijn eigen manier de dag begint, waarna we ook als groep nog gezamenlijk de dag beginnen met lofprijs, aanbidding en een korte overdenking. Zonder dat Christine had beseft dat het Goede Vrijdag was, stond de hele dagopening in het teken van het lijden en sterven van Jezus. Hoe mooi is het om te zien dat Gods Geest ook op deze manier werkt.

Na het ontbijt waren we klaar om gezamenlijk 100 voedselpakketten samen te stellen, die we later op de dag mochten uitdelen in de sloppenwijk. In de pakketten zat: suiker,    spaghetti, saus, rijst, bonen, olijfolie en koffie.

Op het moment dat we kwamen aanrijden, kwamen er veel mensen naar ons toelopen. Heel veel kinderen die meteen hele gesprekken aanknoopten, maar ook graag aangeraakt of opgetild wilden worden. We hadden extra vertalers zodat we in kleine groepjes de wijk in konden om armbandjes uit te delen, waarmee ze later een pakket konden ophalen bij de auto. Wat heftig om te zien hoe mensen daar leven, sommigen in niet meer dan een hutje wat met plastic en planken bij elkaar gehouden wordt. Maar ook hier mochten we God’s Liefde laten zien. Voor God maakt het niet uit, wie je bent en waar je woont. Zijn hart gaat uit naar iedereen.

Ik mocht bidden voor een vrouw die kanker had en haar vingers niet meer kon bewegen.  Na gebed kon ze haar vingers weer bewegen. Je zag haar gezicht, wat eerst heel verdrietig stond,  oplichten. Na een uurtje door de wijk gelopen te hebben, gesprekjes gevoerd te hebben en gebeden te hebben voor een aantal mensen, gingen we weer terug naar de auto waar al een hele rij mensen klaar stond om hun voedselpakket te krijgen. Nadat ze het pakket gekregen hadden mochten ze ook nog voor zich laten bidden. Dat wilden heel veel mensen wel, er waren zelfs een aantal die een keus voor Jezus’ maakten. Feest in de hemel! Al met alweer een dag met veel indrukken en emoties, waarop we Gods koninkrijk in actie zagen. 

Een warme groet van ons allen uit Brazilië. 

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.