One In Him Foundation

One In Him Foundation

15 februari, 2020

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

One Mission

Vanmorgen diep geraakt door de overdenking met de muziek over Wijsheid….. Wie is Wijsheid en ook nog, wat is Wijsheid …In alles komen we steeds weer op Jezus uit ….. die Naam alleen staat boven elke naam.

Zo waren voor mij mijn darmen steeds vervelend aan het doen, lieten niet los wat los gelaten moest worden met alle gevolgen vandien …. dat duurde nu al 3 dagen!!! Gelukkig in autoriteit gaan staan en wat een opluchting, zeg!!!

Om 11 u vertrek naar Paul en zijn vrouw, die samen een opvanghuis voor kinderen hebben. We gingen eerst nog heerlijk lunchen in een wegrestaurant …. keuze volop en lekker !!

Bij Paul aangekomen stonden ze ons al buiten op te wachten … vertelden ons hoe het avontuur voor hun hier in 1998 al was begonnen en in 2001 definitief samen met zijn vrouw ….. als eerste met een hart voor kinderen….. en daarin in gehoorzaamheid op de roep van de Vader.

Dit is iets wat me hier steeds erg treft …..stap uit …. zie niet op de afstanden …ga en vertrouw Papa, God is de Grote Voorziener, Hij wijst de juiste Weg.

Indrukwekkend wat daar voor de uit huis geplaatste kinderen tot stand is gekomen ….. niets heeft een second hand uitstraling, nee, zelfs Koninklijk …. we zijn immers allemaal Koninklijk gemaakt en zelfs aangenomen als Zijn kinderen. Erfgenamen !!!!

Ook was er een heerlijk waterfestijn in het zwembad met de hoge rand ….klim er dan maar eens uit!! Gelukkig lukte dit allemaal, zelfs zonder trap.

Twee broertjes waren heerlijk aan het zwemmen en de jongste haalde voor het spel de bal ….waar we samen als kleine kinderen mee mochten spelen of het nu waterpolo of volleybal was … we deden het met elkaar en hebben met eigengemaakte spelregels heerlijk gelachen …. dus kwam er flink wat endorfine vrij. Geweldig!!!! Het douchen mochten we erbij denken en aankleden in de grote kleedruimte …. van het jongensverblijf.

Van daaruit gingen we naar Holambra. Dit is een van oorsprong Nederlands stadje met vele molens, bloemen, straatnamen, ja, Nederland heeft hier een grote invloed gehad. Zelfs zodanig dat er vandaar uit vele, ja, zeer vele bloemen worden geteeld met de grootste export in Brazilië!!! Schitterend om te zien!!!

Ook smaakte de koffie erg goed bij Martin Holandesa. In de avond was er een dienst in een achterstandswijk, waar we erg vriendelijk werden ontvangen. Op de hoek bij de kerk mochten we samen in de kring bidden. Want Quincy …. een van ons, zou het blijde nieuws brengen!!!

Binnengekomen….mochten we een heerlijke hug doorgeven of een vriendelijke groet!!! En stond er pittige Braziliaanse koffie voor ons klaar. Verschillende kinderen keken naar mij daar ook zij graag gehugd willen worden en stelden zich in het keukentje aan mij voor, zelfs na de dienst kwamen ze weer!!!

Het woord van Quincy was VERTROUWEN… met aan het eind een oproep voor gebed waar veel gebruik van werd gemaakt, en wij als Hollanders de vrijheid kregen voor de mensen te mogen bidden. Heerlijk om zo Zijn zegen door te mogen geven!!!! Zo speelde en zong Jaël nog heerlijk onder eigen gitaarbegeleiding en met drumspel van de zangleider. Al met al was het een heerlijke, gezalfde, gezegende dienst en kregen we allemaal nog een ijsje!!!!

Zo werd de thuisreis ingezet met de geweldige chaufeuze …! Echt !!!

Tegen 12u op onze thuisbasis aangekomen, moe maar ZEER VOLDAAN.

Hartelijke groeten allemaal en voor morgen weer een nieuwe blog met uitdaging.

Tiny

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.