One In Him Foundation

One In Him Foundation

19 september, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

One Mission

Na lekker te hebben ontbeten zijn we richting Lar Feliz, een gezinsvervangend tehuis, vertrokken. We werden daar hartelijk verwelkomd door oprichter, een Nederlandse man, Paul van Opstal en zijn Amerikaanse vrouw Jill.

Tijdens de lunch heeft hij ons uitleg gegeven over het weeshuis en hoe ze ongeveer 20 jaar geleden daarmee gestart zijn. Na de lunch kregen we een rondleiding langs het jongensverblijf, het meisjesverblijf en het babyhuis.

Ik had verwacht dat het een groot gebouw zou zijn waar alle kinderen zouden verblijven, maar er waren paviljoens, over een mooi, uitgestrekt terrein verdeeld. Aangezien de meeste dingen die we gezien hebben in Brazilië, armoedig zijn, zag het er hier echt gezellig en huiselijk uit. Je kon duidelijk opmaken dat dit plan door God in hun harten is gelegd doordat deze bediending zo gezegend is en wordt.

Wat me heel erg heeft aangegrepen, is het verhaal van een 9-jarig meisje dat in het meisjeshuis woont en misbruikt is. Wat ik zo mooi vond, is dat ze enorm vertrouwen heeft in haar begeleiders. Echt geweldig om te zien dat deze mensen zoveel voor deze kinderen betekenen en ze toekomst willen bieden.

Bijzonder om deze plek ook te mogen bezoeken tijdens onze reis.

Miranda

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.