One In Him Foundation

One In Him Foundation

28 oktober, 2018

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

28 oktober 2018 – Dag van de Heer

Zondag/Domingo – dag van de Heer

Van deze dag mag ik wat schrijven. Voor deze missietrip wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten van deze reis. De realiteit is dat God mij iedere dag zegent. We gaan eropuit om uit te delen, maar ik ontvang dagelijks meer…

Zo ook vandaag. Het was voor mij een dag van de Heer. Een profeet, evangelist, apostel, bidster, zorgzame zus en ik samen in de auto onderweg naar de buitenwijken van São Paulo. Deze groep in de auto werd voor mij de levende kerk, de gemeente van God.

Ik luister naar de mannen die vertellen over hun verschillende bedieningen. Hoe ze in Gods kracht strijden tegen satan die zoveel mogelijk mensen gevangenhoudt. Bijvoorbeeld door zwarte en witte magie, demonische bezetenheid, maar ook geestelijke gebondenheid. Ik hoor diverse voorbeelden van hoe deze krachten zich vaak ook fysiek manifesteren. Ik hoor van de vele overwinningen in Jezus’ naam, Die overwonnen heeft!

De realiteit van deze geestelijke dimensie komt bij mij binnen. Het resoneert met een geestelijke strijd binnen in mijn denken, op plekken waar er nog verwarring, angsten en twijfels zijn. Ik benoem mijn angsten en wat er gebeurt binnenin mij.

En dan ontvang ik van deze mensen liefde en woorden van hoop en leven. ‘De liefde drijft alle vrees uit’ zegt God.
Angst, twijfel? Het moet wijken…want de liefde drijft alle vrees uit! We gaan samen God prijzen en aanbidden en het wordt even een stukje hemel op aarde. Deze mannen die zo krachtig in hun bediening staan, kunnen ook samen kwetsbaar zijn. Ik hoor ze zingen en zie hun tranen van vreugde om de weergaloze liefde van God.  Ik voel verwondering en ik weet dat iedere openbaring van God die ik hier ontvang, mij steeds meer overwinnaar zal maken. Overwinnaar in Hem over iedere twijfel en angst, want de liefde drijft de vrees uit en God is liefde!

‘s Avonds sprak Johan krachtig in een Braziliaanse samenkomst en hij gaf dieper onderwijs over het Koninkrijk van God en het overwinnen in de geestelijke strijd met de wapenrusting van God. Wat sloot dit naadloos aan op de ervaring van eerder deze dag!

Dank U, Heer, voor deze bijzondere dag!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.