One In Him Foundation

One In Him Foundation

29 oktober, 2018

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

29 oktober 2018 – Rustdag

Vandaag hebben we een rustdag, we gaan naar de watervallen. Een rit van twee uur en een zonnetje dat ons toelacht. We rijden een nieuwe route waardoor we nieuwe impressies hebben opgedaan. Een prachtig glooiend landschap, mooie dorpen met soms karakteristieke mensen. In de verte zien wij een meer dat zich door de bochtige wegen van tijd tot tijd laat zien.

Eindelijk is het zover, we arriveren op de parkeerplaats bij de watervallen. Na afspraken te hebben gemaakt gaan we richting de waterval. Mijn mond viel open, want zoiets heb je niet in je achtertuin. Zo imposant, het neer kletterende water dat van heel hoog naar beneden dendert en tussen rotsen en keien door haar weg zoekt naar lagere delen.

Ik besluit mee te gaan met enkele anderen om een hoger gelegen plek te zoeken om ook echt onder de waterval te kunnen staan. De rest blijft beneden om te genieten van dit prachtige stukje natuur. Op blote voeten en gekleed in een zwembroek loop, klauter ik omhoog. Enkele meters hoger bereiken we een plek waar we daadwerkelijk onder het neerstortend water kunnen klimmen.

Als een klein kind klauter ik door het water over rotsblokken en kijk tot onder de neerstortende watermassa die met geweld naar beneden valt. Wat een belevenis…. zittend onder een stortvloed van water. Ik word er stil van…. een oneindige stroom van water die mij doet denken aan Gods liefde. Een nooit eindigende stortvloed van levend water. Ik loop, wankel en glij naar beneden. Bij de anderen aangekomen rust ik uit en ga liggen op een grote rots. Ik staar omhoog, hoor het gekletter van het water, geniet van de zon en ervaar Gods liefde, de Maker van al dit moois….

Wij verlaten de watervallen om met z’n allen te genieten van een picknick in het gras bij de parkeerplaats. Samen met Helma mag ik de vlog voor vandaag doen, die Pim vastlegt op zijn videocamera. Dan rijden we terug naar ons thuishonk waar we gezamenlijk van het avondeten genieten.  Zo meteen gaan we in groepen uit elkaar om deel te nemen aan studies, Gods Woord verstaan, profeteren en doeltreffend de Bijbel lezen.

Wat een geweldige dag, ik ben dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken.

Denny

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.