One In Him Foundation

One In Him Foundation

30 oktober, 2018

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

30 oktober 2018 – Teachings

Teachings in het Missiehuis van de Foundation

Vandaag zijn we  naar het missiehuis van One In Him foundation geweest. Een groot terrein, prachtig gelegen in het groen. Een oase van rust. Mooi om te zien wat er allemaal al gerealiseerd is. Dit is de basisplek in Brazilië van waaruit ze dit werk doen. En waar visie ligt voor de dromen die God in hun hart heeft gelegd om werkelijk van betekenis te zijn voor de nood die er hier is. 

We hebben deze dag 3 teachings gehad. De eerste van Johan over prioriteiten die we stellen in ons leven om God het allerbeste van onszelf te geven. Het verlangen van eenieder van ons, en goed om ons weer bewust te zijn van alle randzaken die we zo vaak te veel aandacht of voorrang geven. God first above everything else. De tweede teaching was van Jaap Dieleman. Over persoonlijke evangelisatie. Echt zo lekker praktisch, ieder van ons heeft zijn/haar eigen getuigenis waarmee we anderen kunnen bereiken. De derde is van Abraham, I cried my eyes out, het heeft Ed en mij (Eef) zo geraakt, het ging over aanbidding, het was ´spot on.’ Abraham heeft zo raak vertolkt wat er in ons hart is. Het heeft ons als (de FireZone) band èn persoonlijk opnieuw gepositioneerd. Gods timing is so perfect. 

En het mooiste vond ik dat we hebben gebeden voor Johan en Brenda. We mochten de plannen die God voor hun heeft, vrijzetten in hun leven, in naam van Jezus. Dit is zo’n moment waarvan je weet dat er iets gebeurt wat je met je natuurlijke ogen niet kunt zien. Waarvan je voelt dat het een moment is waarin God dingen openbaart, vrijzet, in beweging brengt en dat Hij openbaring en richting geeft voor de toekomst. Er gebeurt iets in de geestelijke wereld wat manifest wordt en gaat worden in hun leven en in hun bediening. Het was krachtig en het laat iets zien van Gods hart voor de armen, Zijn liefde voor de verlorenen, de gebrokenen, de verslaafden, de kinderen hier en voor de mensen die alle hoop verloren hebben. He cares!! Gods hart wat zichtbaar is in het hart van Johan en Brenda. Het was heel bijzonder. 

Daarna een stadje in geweest. Onze mannen kunnen nog altijd beter shoppen dan de vrouwen, heb ik weer gezien, maar goed, dat was geen nieuws. Op de pousada hebben we heerlijk de bbq aan gehad, echt joh, Roberta kookt zo heerlijk voor ons, dat wordt afzien als we volgende week weer thuis zijn. 

Precies om 20.00 uur (24.00 uur Nederlandse tijd) hebben we Syl zijn 16e verjaardag gevierd. Hartverwarmend; dikke liefde en een enorme taart! En lekker dat ‘ie was! Toch speciaal en bijzonder om hier 16 jaar te worden. 

Na de bbq hebben we het spel 30 seconds gedaan met een deel van de groep. Alex, Mischa en Syl hebben gewonnen, maar die waren ook zoooo fanatiek. Een mooie dag. En een avond gezelligheid en heel erg veel plezier met elkaar. 

Edward en Evelyn

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.