One In Him Foundation

One In Him Foundation

6 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

5 april, 2022 l OneMission 2

Maandag 4 april, onze rustdag. Na drie uur in de bus kwamen we aan bij het prachtige strand. Het was heerlijk om een duik in de zee te nemen, strandwandelingen te maken en tot rust te komen in dit prachtige deel van Brazilië. We hebben zo ontzettend genoten van het samen zijn, lachen met elkaar en het fantastische eten. In de middag kregen en een profetieles. Na onderwijs te ontvangen uit Gods Woord brachten we het meteen in de praktijk. Met de rug naar elkaar toegekeerd profeteerde je over de ander. Iedereen ontving een woord (of meerdere woorden) van God en telkens was het precies raak. Je voelde zo Zijn aanwezigheid, de profetische zalving vloeide. Het raakte ons diep, vele tranen vloeiden. God is zo zichtbaar aan het werk met eenieder van ons. 

Dinsdag 5 april
Als vandaag in een woord omschreven zou moeten worden, is dat ‘compassie’… 

Ook deze dag begonnen we met aanbidding en een overdenking, dit was al zo ontzettend bijzonder. Het is prachtig om te zien hoe de Heer in elk gedeelte van de reis transformatie brengt.Na het ontbijt gingen we meteen door: 500 broodjes ham-kaas maken om uit te delen. We gingen er als een speer doorheen. Alles in de dozen, ‘aqua’ erbij en rijden maar. Op weg naar de dak- en thuislozen. 

Het was ontzettend heftig om te zien: huizen van doekjes, dozen en eigenlijk alles wat maar los en vast zit. De pijn en hopeloosheid in de ogen van de mensen, de wanhoop, de onwaardigheid. Het raakt me. Het verandert me. Mijn hart huilt als ik het zie, ik liet ook echt een traan vallen. En tegelijkertijd was het zo indrukwekkend om te zien hoeveel mensen zo dankbaar waren met een broodje en een halve liter water. 

Op een gegeven moment stapte er een man op mij af met de vraag ik voor hem wilde bidden. Hij vertelde hoe hij dakloos was geworden en verslaafd was geraakt aan de alcohol. Direct gaf hij aan hiervan bevrijd te willen worden. Nadat we het evangelie met hem hadden gedeeld maakte hij de keuze: Ik wil Jezus. We hebben het zondaarsgebed gebeden en de bevrijding gepakt. Je zag de verandering in zijn ogen.

Zo hebben we voor velen mogen bidden, directe genezing, bevrijding en zielen gewonnen op straat. God is zo groot, Hij biedt leven, Hij biedt hoop. Hij is de enige die redt. 
Lisa Manz

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.