One In Him Foundation

One In Him Foundation

7 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

6 april, 2022 l One Mission 2

Vanochtend zijn we de dag zoals altijd gestart met aanbidding en overdenking. Wat is dat elke keer weer een krachtige start van de ochtend. De eenheid binnen de groep is zo sterk aanwezig dat er zonder er om te vragen al iemand op je afstapt voor gebed. Hierdoor zijn we elke dag weer één team die Gods liefde uitdeelt. 

Vandaag zijn we op pad gegaan naar een project van Pastor Fabrizio. Hier is een grote afkickkliniek waar mannen en sinds kort ook vrouwen kunnen genezen en herstellen van hun verslaving. Wij werden vandaag opgesplitst de vrouwen gingen naar de vrouwen en de mannen naar de mannen. De kracht van God was daar heel sterk aanwezig. We hebben genezingen gezien en vooral de blijdschap van de vrouwen die dit ontvingen.

Het was bijzonder om te zien hoe enkele van deze vrouwen God al hadden aangenomen en zo graag meer wilde leren over hoe ze een relatie met Jezus konden aangaan. Een van de vrouwen deed de aanbidding terwijl ze zichzelf begeleide op een gitaar. Deze gitaar was echter helemaal op, dus is de gitaar die wij hadden meegenomen achter gebleven. Het was zo mooi om de intense blijdschap te zien. Er werd verteld dat ze hier de afgelopen week voor gebeden had, totale gebedsverhoring. 

We hebben de avond afgesloten met een kerkdienst waar Pastora Yvonne een krachtig woord heeft gegeven, je merkte dat het echt wat met het publiek deed. Hierna hebben we nog een hele grote groep mogen dopen met de Heilige Geest en zijn er nog mensen uitgestapt om genezing te ontvangen. 

Het was een lange, maar zeer voldane dag waar we getuigen mochten zijn van onze grote God. Waar 2 of 3 in mijn naam vergadert zijn daar ben ik in het midden. Dat hebben we vandaag echt mogen ervaren! 

Lisa noordermeer

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.