One In Him Foundation

One In Him Foundation

8 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

7 april, 2022 l One Mission 2

Wauw….even een andere dagstart dan anders. We mochten uitslapen, maar dat lukte niet voor iedereen. Een aantal van ons werd flink aangevallen na een grote winst te behalen voor Koning Jezus. ‘s Nachts een niersteen aanval, migraineaanval, overlijden broer, kaak(proteze) gebroken, steken in hoofd en duizeligheid, boosheid, flinke last van zonnebrand wonden…

Het was een beetje veel, maar de kracht van Jezus werd weer zichtbaar door in eenheid te bidden, te aanbidden en door een krachtige Bijbel overdenking. Want in dit alles zijn wij meer dan overwinnaars!
Ons motto is: we doen het toch! We gaan juist alleen maar harder zodra we merken dat de boze boos wordt! 

Begin van de middag kregen we van Johan onderwijs over het mediteren van het Woord. Door teksten uit het hoofd te leren en ze in je hart te laten landen, kan de Heilige Geest ze aan je openbaren zodra je ze nodig hebt. We kregen de opdracht om Markus 4:14-20 uit ons hoofd te leren en het later op te zeggen. 
Hierna konden we ons lekker ontspannen en zorgde Johan weer voor een heerlijke maaltijd.

Na het eten de filmdocu ” Less of me” over Johan en Brenda en hun hart voor One in Him, gezien. Prachtig!! Daarna bij het kampvuur gezongen en gedanst.

Het werd uiteindelijk een dag die we in dankbaarheid aan onze grote God mochten afsluiten.
Liesbeth Smit

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.