Geschreven door Tom

Geschreven door Tom

10 juni, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

OneMission 4

Vandaag een nieuwe dag in het geweldige Brazilië! Gods liefde en genade is weer nieuw elke dag! Bijzonder hoe de dagen voorbij gaan met elke dag weer nieuwe avonturen met God en met deze groep!

Deze ochtend nog geoefend met de groep een dramastukje dat we gaan doen tijdens de kerkdienst in de avond. Vandaag staat op de planning om naar een afkickkliniek te gaan in het westen van Sao Paolo.
Rond 13:00 vertrokken we met een 2 uur durende trip naar het westen van Sao Paolo.

Toen we aankwamen op het terrein van de afkickkliniek kregen we een kleine rondleiding en daarna ging de groep uit elkaar de mannen naar het mannengedeelte en de vrouwen naar het vrouwengedeelte.

Bij ons het mannengedeelte hadden we een worship dienst.  Daarna deelde Johan wat en toen mochten wij, Bartjan, Marthijn, Roberto, ik (Tom) Onze getuigenissen delen.Hoe God ons heeft gered en onze levens heeft veranderd!!! Gloria a Deus! ( Prijs God in het Portugees ) 🙂 

Vele harten werden geraakt. Daarna gebeden voor mensen die naar voren kwamen voor genezingen en vervulling met de Heilige Geest. Geweldig hoe dit gewoon normaal begint te worden, het evangelie vertellen, voor mensen bidden en genezingen wonderen en tekenen meemaken zoals in Handelingen.
Daarna afscheid genomen en met de hele groep gaan eten vlak bij want ‘s avonds op het programma naar een kerkdienst.

Deze kerkdienst daar komen mensen van de afkickkliniek, maar ook mensen uit de buurt. Nadat de hele zaal vol was begon de dienst, met een hele worshipband. De worship was geweldig, iedereen volop meezingen muziek keihard klappen dansen, helemaal geweldig, hoe het hier in een kerkdienst in Brasil aan toe gaat! Daarna met de groep een dramastukje uitgevoerd , was geweldig en vele harten werden ook weer geraakt!! Daarna sprak Brenda, eerst haar getuigenis en daarna over wie we zijn In Christus en compleet vrij!! Halleluja!

Daarna een oproep en 1 iemand kwam met zijn hele hart naar voren!  Ook weer feest in de hemel met deze bekeerling en nieuw leven! Daarna oproep gebed, ook weer genezingen meegemaakt. Na een mooie avond weer een 2 uur durende rit naar huis. Elke dag weer nieuwe avonturen samen met God, probeer zoveel mogelijk te genieten van elke dag dat we hier zijn. God is goed!

Tom

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.