One In Him Foundation

One In Him Foundation

9 april, 2019

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

One Mission

Wat een dag vandaag! Vanmorgen om 5 uur stapten wij in de auto om de missiegroep van Charis Bible College Nederland op te halen op het vliegveld.

Aangekomen daar stond de hele groep al buiten, moe, vroeg, hongerig maar vooral blij dat nu eindelijk ook hun missiereis kon gaan beginnen.

Aangekomen in de best wel stromende regen, gelukkig redde de bus het de berg op, zijn we eerst maar eens lekker met elkaar gaan ontbijten.

Vandaag stond er behalve een kennismaking met elkaar en wat uitleg over wie en wat we doen hier, niet veel op ‘t programma.

Ook de regen stopte vandaag alleen maar tussen het regenen door. Niek had een mooie uitspraak: alles wat nu valt, kan morgen niet vallen en er valt meer naast je dan op je… Geweldig wat een wijsheid. Ondanks dat Jacob dwars door een douche deur ging, geen schade aan Jacob, het aan één stuk door regende, de extra slaapkamer toch niet af is, de elektriciteit uitviel (dus geen water, licht en niet weten wanneer het weer zou gaan werken) hebben we een mooie dag gehad met elkaar! En positief met elkaar afgesloten!

Ondertussen hebben we weer elektriciteit en kunnen we gewoon onze wekkers zetten, douchen, appen, facebooken en…. tsja, eigenlijk niets, want de hele groep lag om 21:30 op één oor…

Morgen gaan we echt het veld in en staat er een mooie outreach op het programma! Volg de dagverslagen/vlogs op de Facebook pagina van Charis Bible College Nederland!!!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.