One In Him Foundation

One In Him Foundation

2 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

April 1, 2022 l OneMission 2

De dag begon en God zijn goedheid werd direct ervaren. De aanbidding werd deze ochtend namelijk geleid door iemand die de avond ervoor nog aangaf angst te hebben om uit te stappen en het Woord te brengen. 

Echter toen we startten pakte ze haar Bijbel er bij en begon woorden van leven te spreken tot de groep! Geweldig hoe de Heilige Geest bekrachtigd en bemoedigd als wij ons aan Hem over geven.

We hebben een bijzondere middag gehad in een van de sloppenwijken. Hier hebben we praktisch mogen helpen een nieuwe horeca gelegenheid in te richten waarvan we morgen de opening zullen vieren met de bewoners van de sloppenwijk! Daarnaast was er vanmiddag bij deze zaak een bijeenkomst met mannen en vrouwen uit de sloppenwijk. Na prachtige aanbidding, krachtige getuigenissen en het levend Woord gaven velen hun leven aan Jezus en werd er voor eenieder gebeden. God was krachtig aanwezig en Zijn liefde vloeide rijkelijk. 

Bij het afscheid hebben we iedereen die aanwezig was een voedselpakket meegegeven. Fantastisch om zo de mensen zowel geestelijk als lichamelijk gevoed te zien worden. God is good all the time, and all the time God is good! Halleluja!

Rick Huiting

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.