One In Him Foundation

One In Him Foundation

4 april, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

April 3, 2022 l OneMission 2

Vroeg op vandaag, want er is een hoop te doen; 06.45 uur starten we weer met worship en een overdenking. Na het eten direct de bus in en naar de plaats van “actie”; een groot plein bij een van de favela’s in São Paulo. Het was voor het eerst dat daar zo’n evenement gehouden werd, dus moest er nog veel geregeld worden. 

Maar uiteindelijk hebben we alleen maar God aan het werk gezien!!! Mensen gedoopt in de Heilige Geest, wonderen en genezingen zien gebeuren door onze gebeden, jonge mensen die hun geloofsdoop wilden, bijna 1500 voedselpakketten uitgedeeld en dat alles bij een geweldige zon en prachtige mensen. 

Wat een feest om zo te mogen dienen en Gods aanwezigheid te ervaren. Zoveel armoede en ellende verzameld rondom de gloednieuwe Gospeltruck van de stichting (briljant gereden door Roberta!!!), maar zoveel Zegen en liefde mogen uitdelen ….

De meeste zijn ondertussen aardig moe van alle indrukken, daarom eerst afkoelen en bijkomen in het zwembad en daarna weer een heerlijke maaltijd door Johan bereid.

Even ontspannen en weer krachten opdoen om de komende dagen weer vol voor Jezus te gaan en velen daarin te laten delen!!! God is zó goed 

Peter Smit

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.