Geschreven door Anouk

Geschreven door Anouk

20 oktober, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Boek tot leven

Als een kinderboek waarbij de tekeningen omhoog komen als je de bladzijden omslaat. Ken je ze nog? Zoals vroeger. Je vouwt de bladzijde om en de huisjes, boompjes en beestjes in het verhaal komen uit het boek omhoog.

Zo zie ik vandaag. De verhalen uit de bijbel komen tot leven. Alsof ik de bijbel opensloeg en de lamme, de melaatse en blinde zag. Zich uitstrekkende naar Jezus. Zijn liefde. De verstotene van de maatschappij die naar Jezus komen, Zijn liefde en genade willen ontvangen. Bevrijd willen worden. En wij mogen brengen.

De verhalen uit de bijbel werden voor mijn ogen levend. Deze verhalen stapten uit het woord (de bijbel) en werden tastbaar. Het was intens. Heel intens. Ik voelde intense liefde, genade, kracht, verdriet, ontferming, bewogenheid en daarnaast begint het nu steeds meer tot me door te dringen dat ik Jezus breng in alle eenvoud. Ik spreek tegen het probleem over God. Dat besef. Ik heb de autoriteit en dat heb ik mogen zien met eigen ogen. In eenvoud, simpel. Gewoon doen wat het Woord zegt te doen.

Wow…. Heel dankbaar voor vandaag.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.