One In Him Foundation

One In Him Foundation

31 december, 2021

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

December 31, 2021 l OneMission 1

Hallelujah, Wat een mooie, krachtige en gezegende dagen waren de woensdag en donderdag voor het Koninkrijk van God!👑

Woensdag zijn we naar een kerk geweest midden in de sloppenwijken, daar waar hoop en licht nodig is.💫 We hebben daar het evangelie en de liefde van onze Heere Jezus mogen brengen en velen hebben Jezus aangenomen als verlosser.

Wonderen en tekenen volgde, de een na de ander genas, mensen werden vrij gezet van demonen, vloeken en gebondenheid van onder andere verslavingen en alcoholisme.⛓ De Heilige Geest💦 vulde de een na de ander met Gods liefde.❤️

800 man heeft mogen meemaken wie onze Vader is, een en al liefde stroomde door de kerk en door hun harten.Iedereen kreeg op het einde een voedselpakket en een bijbeltje.

Donderdag was net zo een geweldige dag. In het weeshuis onder leiding van Paul en Jill hebben we allemaal voetbalpakjes mogen uitdelen die we gedoneerd hadden gekregen. De kids waren er super blij mee en gingen er meteen in voetballen. De vrouwen hebben de kinderen geschminkt.

De mannen zijn toen naar de verslavingskliniek naast het weeshuis gegaan. Daar hebben we getuigenissen mogen delen en natuurlijk Jezus mogen brengen. De volle 100% van de mannen in de kliniek namen Jezus aan en werden gedoopt in de Heilige Geest. De hele ruimte veranderde van donker naar licht, Zijn licht, halleluja.

Ook hadden we boodschappen besteld voor de kliniek: rijst, bonen, suiker, olie, pasta, saus, vlees etc.

We hebben in totaal al 1300 voedselpakketten weggegeven in Jezus machtige Naam en we zijn pas op de helft van de OneMission. Iedereen die tot nu toe gedoneerd heeft, hartelijk dank daar voor.Wij zijn echt gezegend dat we het werk van onze Heere Jezus mogen doen hier.

Gods zegen🙏🏼❤️🔥 Roupen

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.