Geschreven door Jan

Geschreven door Jan

21 november, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Een dag van rust

Vandaag blijkt het maandag te zijn, ik moest het even nagaan. Ja, het zijn lange, intense maar mooie dagen, stuk voor stuk. Tijdens deze missiereis leef ik zonder agenda, er hangt hier ook nergens een klok. Zelf heb ik mijn horloge (bewust) in Nederland gelaten. ‘s Ochtends en ‘s avonds is er een klein moment dat de wifi wordt aangezet. Maar dit alles is goed denk ik. Het idee is om onze focus puur op Jezus te houden, twee volle weken lang. Nogmaals, lange dagen. Maar iedere dag geniet ik, leer ik, ervaar ik en zie ik dat God goed is. Leren dat doe ik van de leiding (Johan, Brenda, Henny, Wilma), maar ook zeker van iedere deelnemer die mee is op deze prachtig mooie missietrip. En dan merk ik dat ik dankbaar ben! En bovendien ervaar ik hier een familiegevoel.

Iedere dag heeft een waardevolle invulling, de dagplanning wordt vaak ‘s avonds of ‘s ochtends vroeg na het ontbijt besproken. In mijn leven in Nederland houd ik altijd de planning en regie in handen. Hier moet ik dat loslaten. Maar iedere dag blijkt dat alles perfect verloopt. Dit is te danken aan de planning en structuur waar Brenda op toe ziet. De dag van vandaag kwam dan ook als een geschenk uit de hemel: een relaxdag. Een dag met bijna 30 graden met volop zon. Op het project (het prachtige terrein waar het missiegebouw zich bevindt) werd de mogelijkheid geboden om de nek of voeten te laten masseren. De grote meerderheid van de groep maakte er gebruik van, anderen kozen voor sport en beweging. Je merkte dat de groep er van genoot.

Maar we zijn niet zomaar op reis, we zijn op missiereis. Dus vanochtend was er gewoon weer heerlijke worship muziek en een mooie overdenking, dit keer van Mark. In de namiddag was er weer een les, ditmaal over profeteren. Na eerst de Bijbelse principes tot ons te hebben genomen, mochten we deze gelijk in praktijk brengen. Een van de opdrachten was om bepaalde woorden die jij doorkreeg, op een briefje te noteren. Uiteindelijk vonden werkelijk alle briefjes herkenning bij specifieke personen uit de groep. Dit heb ik echt als mind-blowing ervaren. Wow! En wat een afsluiting van de dag zeg; een overheerlijke maaltijd bereid door Johan. Op naar morgen. Dan mogen we Gods liefde weer gaan laten zien, dit keer bij weer een andere afkickkliniek. Ik ben opnieuw vol verwachting! Gloria Deus!!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.