Geschreven door Billy

Geschreven door Billy

15 november, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Feest in de Hemel

Heerlijk zo wakker worden in het mooie Brazilië. We begonnen met een tijd van aanbidding, ik ervaarde gelijk Gods aanwezigheid.

Vandaag bleven we op het project, waar we begonnen met een uur stille tijd. Ik zat boven op de berg heerlijk naar de bergen te kijken en dacht; ‘Wauw wat bent u groot!’

We zijn door Johan even rond geleid op het project, ik zag veel veranderingen met 1.5 jaar geleden toen ik ook op missie was echt geweldig wat God hier aan het doen is. Vervolgens zijn we even buiten het terrein gaan wandelen, dat was echt prachtig, maar ook een pittige wandeling midden in de bergen.

Eenmaal terug heerlijk een duik genomen in het zwembad lekker afgekoeld. Er kwam er 1 uit de groep in eens met ‘ik ben nog niet gedoopt in water’ en zo gezegd zo gedaan ging die onder water. Feest in de hemel en feest hier heel mooi en er werden er ook nog 2 gevuld met de Heilige Geest.

We hebben 2 hele mooie lessen gehad van Hennie en van Johan heerlijk op gebouwd. Uiteraard heeft Johan heerlijk gekookt. Er stond kip op het menu rijst en salade echt genoten van het eten.

Na het eten heerlijk gezeten nog mooie gesprekken gehad. Kort om veel indrukken mooie dag geweest. Ik kijk uit naar wat God komende weken gaat doen door onze groep.

Prijs de Heer, glorie aan Jezus.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.