Geschreven door Nicolette

Geschreven door Nicolette

24 november, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

“Fellowship”

De start van de dag was zoals gebruikelijk met aanbidding en overdenking. Prachtige nummers waarmee we ons konden richten op onze Heer en Heiland. Daarnaast nam Billy ons mee in de gedachte van het opnemen van de banier zoals genoemd in Exodus 17:15.

Dit gaf mij het inzicht hoe belangrijk het is om ‘gedenkstenen’ te plaatsen bij belangrijke momenten in het leven. Als het op een ander moment dan zwaar of moeilijk is, kan ik terugkijken en zien dat de Heer er altijd bij is geweest. Dat helpt dan enorm om vol te houden en uit te zien naar de voorziening van God.

Na de stille tijd zijn we als ‘toeristen’ naar het rijke deel van Sao Paulo gegaan. Wanneer we met elkaar op stap gaan, is het werkelijk nooit stil in de bus. Er wordt altijd over vrouwen gezegd dat ze enorm kletsen, maar op deze trip zijn het toch echt continu de mannen 😊

Het is zo bijzonder om te zien hoe iedereen op z’n eigen manier, op z’n eigen tempo met z’n eigen proces samen met de Heer bezig is. De openheid, veiligheid en gezelligheid in de groep is hartverwarmend.

We gingen eerst naar Ibirapuera Parque. Een groot park waar we heerlijk konden wandelen en van de prachtige natuur konden genieten. De aapjes trokken wel het meest onze aandacht. Omdat Brazilië tegen Servië moest voetballen, waren alle winkels van 16.00 tot 19.00 uur gesloten. Om die reden zijn we na het bezoek aan het park eerst in een restaurant in de shopping mall heerlijk gaan eten en konden we de wedstrijd met de Brazilianen mee beleven. Vervolgens konden we ook nog even gaan shoppen.

En ook al was het geen specifieke evangelisatiedag, toch kregen we ‘toevallig’ een supermooi gesprek over Jezus met een winkelier en hebben we hem verder op weg kunnen helpen.

Omdat het een ander soort dag was dan anders waren de gesprekken ook anders. De groep is zo gevarieerd en toch is het zo’n eenheid. Dat kan alleen het werk van de Heer zijn. Wat ben ik dankbaar hier deel van uit te mogen maken en dit allemaal te mogen beleven!

Prijs de Heer!!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.