Geschreven door Wilma

Geschreven door Wilma

14 november, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ga ervoor!

Het is 11 november 7.30 uur Schiphol, de groep is compleet, het avontuur is begonnen. Mooie groep, verschillende mensen.

Voor ons (Hennie en mij) is het elke keer weer bijzonder om te zien dat er voordat we in Brazilië zijn, al een onderlinge band in de groep is ontstaan. Dat komt door 2 gemeenschappelijke factoren: “Jezus” en “ervoor willen gaan”. Onderweg zijn er al levensverhalen met elkaar gedeeld, en zijn wildvreemden ineens geen wildvreemden meer. Zo mooi!

Wij hebben al meerdere missiereizen mogen meemaken (al vanaf het begin zijn wij erbij betrokken). We hebben de groei gezien, van het project zoals het toen was, maar wat er nu staat. Wauw. (Dit is vertrouwd en voelt als thuiskomen).

De groei van Johan en Brenda, de deuren die allemaal opengegaan zijn, het is als een olievlek die uitwaaiert, maar ook grote groei in het begeleiden van eenieder in de groep. Wij hebben dit niet alleen van dichtbij mogen bekijken, maar het heeft ook ons veranderd en doen groeien in de relatie met onze Vader.

Het verlangen om hierheen te gaan, is namelijk niet je eigen verlangen, maar het is het verlangen van Vader (God), Hij is het die de verlangens op je hart legt, en jij bent het die daar gehoor aan geeft (gehoorzaam bent en gaat). Dan kan het ook niet anders dan dat er verandering in jou plaatsvindt, omdat je wandelt in Zijn wil op Zijn weg!

Dit proces hebben we zelf ook doorlopen (en dat heeft mij bijzonder veel goeds gebracht). Het is een proces van overwinning (afrekenen met angsten die jou weerhouden), heling (doordat je bepaalde stappen zet vindt er herstel plaats), bevrijding (oude pijn en verdriet achter latend), vrijmoedigheid (dat waar je dingen lastig vindt, is er aanmoediging, bemoediging en hulp van anderen). Hier zijn we met zijn allen een eenheid, waarin ieder zijn eigen plekje mag gaan ontdekken en innemen. J

e bent sowieso tot zegen, maar wordt zelf dubbel en dwars gezegend! “Blessed to be a blessing”.

Hier leren we op eenvoudige manier Gods liefde uit te delen in woord en daad en daar gaat het tenslotte om, dat men Jezus gaat zien door jou heen. Wij zijn dan ook heel benieuwd wat God in deze weken, door ons heen allemaal gaat doen.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.