One In Him Foundation

One In Him Foundation

3 januari, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Januari 3, 2022 l OneMisson 1

Het was weer een prachtige dag vandaag…! Zondag 2 januari, de dag na nieuwjaar lag de focus op de afkickklinieken. De dag begon vroeg. Met z’n allen gingen we de bus in om boodschappen te halen voor de klinieken. Rijst, bonen, vlees, koffie, macaroni, spaghetti, van alles hebben we mogen halen voor de mensen die proberen van hun verslaving af te komen.


Anderhalf uur later en eenmaal aangekomen hielpen de mannen ons uitladen. Na een rondleiding in een prachtig gebouw waar 200 mensen opgevangen kunnen worden begon de eerste dienst. We hadden drie sprekers tijdens de eerste dienst.


Wilja begon te vertellen hoe God haar uit de put trok en hoe iedereen uit de put getrokken kan worden. Vervolgens getuigde JJ van de goedheid van God en Roupen mocht de mensen tot de Here Jezus leiden. We gingen met elkaar bidden voor de zieken en de vervulling in de Heilige Geest. Iedereen voor wie werd gebeden, die ontving genezing! Tientallen kwamen tot geloof en iedereen was blij met onze komst. Lang konden we hier niet blijven, want we moesten direct door naar de volgende dienst.


We kwamen aan in een mooie kerk. De voorganger stond achter de piano en leidde ons heerlijk in de aanbidding. Na de aanbidding begon de preek waarin Ashvien sprak over de verloren zoon uit Lucas 15.
Na de preek kwam er een oproep tot bekering. Opnieuw kwamen er allerlei mensen naar voren. Sommigen in tranen, omdat ze bewust werden van de keuze die ze maakten. Na de oproep tot bekering kwamen er een oproep voor de zieken en ook hier werd iedereen genezen!


God is zo ontzettend goed. We genieten van de kracht van God en staan er soms gewoon bij en kijken ernaar! Ben benieuwd wat we nog meer gaan zien! Ashvien

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.