One In Him Foundation

One In Him Foundation

5 januari, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Januari 5, 2022 l OneMission 1

Gisteren hebben we weer een mooie dag gehad. Eind van de ochtend zijn wij vrouwen als eerste naar de sloppenwijk gereden voor een rouwenbijeenkomst. Brenda, Wilja en enkele vrouwen hebben iets gedeeld over zichzelf en we hebben gebeden voor de vrouwen die dit wilde. 


Het is mooi om harten te delen met elkaar en voor hun om te horen dat ook wij door dingen heen zijn gegaan. We gaven ze aan het eind een houten bordje mee met de tekst: Joh 3:16 (Want zo lief heeft God de wereld gehad dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.)


Hierna kwamen we weer met zijn allen bij elkaar beneden in de sloppenwijk om eerst polsbandjes uit te delen en vervolgens hebben we voedselpakketten uitgedeeld. Vele gezinnen zijn gezegend. Het blijft gaaf om te zien hoe blij deze mensen hiermee zijn.


Hierna zijn we doorgereden naar de andere sloppenwijk. We zijn door de wijken heen gelopen om vervolgens de rest van de pakketten uit te delen.


In totaal hebben we vandaag 500 voedselpakketten uitgedeeld! Gisteren kwamen we een Nederlands gezin tegen bij het restaurant waar we aan het eten waren. Deze mensen zijn een wereldreis aan het maken van 6 maanden en hebben vandaag een middag met ons meegelopen. Ze vonden het helemaal geweldig!


Wat een mooie dag en wat een mensen zijn deze dag gezegend! Deze reis zijn weer zoveel mensen tot Jezus gekomen, zoveel mensen genezen van hun pijn en ziekten, zoveel mensen bevrijd! En levens zullen getransformeerd worden. Dit is waar het allemaal om gaat! Ondanks de vele regen hebben we een bijzondere tijd gehad met elkaar en alle mensen hier!


Het zit er alweer bijna op, onze tijd in Brazilië Vanavond stappen we weer in het vliegtuig!

Wilja

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.