Geschreven door Gerrit

Geschreven door Gerrit

20 november, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Jezus de geneesheer

6:00 uur schijnt de zon door de deur; tijd om op te staan. Na aanbidding, overdenking en ontbijt de bus in. Het is een warme dag 30 graden. 

We gaan naar een Nederlandse Braziliaan (Paul heet hij) die een kerk heeft en daarbij een kindertehuis. Dit is voor kinderen die uit huis zijn geplaatst doordat de ouders niet in staat zijn voor hen te zorgen. Ook is er een afkickkliniek op het terrein. Het wordt een dag om de kinderen te verwennen. 

Voor de kinderen zijn er allerlei opblaas-toestellen. Daar wordt dan water en zeep op gegooid zodat het lekker glijden is. Er is een zwembadje zodat de kids lekker kunnen zwemmen; wel onder begeleiding want de meesten kunnen niet zwemmen. 

De vrouwen gaan leuk met de kinderen zwemmen, nagellakken en aandacht geven en de mannen gaan naar de afkickkliniek. Er zijn een man of 15-20. Twee van ons mogen getuigen over hoe zij van de drugs afgekomen zijn, over hoe God hun leven veranderd heeft. 

2 jongens geven hierop hun leven aan Jezus. Een aantal had dat al eerder gedaan. Daarna kunnen we bidden voor pijnen en kwalen. Gaaf om te zien dat Jezus de geneesheer is! Hij is erbij en geneest. 

Om 17:00 is er een kerkdienst buiten. Rick en Gerrit mogen spreken. Was een mooie dienst en een stuk of 5 mensen kiezen voor Jezus in hun leven en zij worden direct gedoopt. Handelingen in de praktijk! 

Daarna in de bus en naar huis. Het was een mooie dag! Elke keer zie je weer hoe open de meeste Brazilianen zijn als het gaat het om God. Ik ben nieuwsgierig naar morgen…

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.