One In Him Foundation

One In Him Foundation

23 december, 2017

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

23 december 2017 – Kerstcadeautjes uitdelen

Weer een bijzonder mooie dag. Wat een geweldige God dienen wij.

We waren al vroeg uit de veertjes om richting de kerk van Pastor Aloiso te gaan om One Basics training te geven.  Ook hier hebben wij de aanwezigen in de kerk opgebouwd met openbaringskennis, o.a. hoe te bidden in autoriteit, uit te stappen in geloof en de doop in de Heilige Geest. Johan bemoedigt de mensen om uit te stappen in geloof en hetgeen wat hen zojuist geleerd is in praktijk te brengen. Te bidden voor elkaar en anderen. Dit hebben we ook gelijk gedaan met hen, en ook hier is Gods Liefde en hand hierin te zien. Men stapte uit in geloof en stond in autoriteit door elkaar de handen op te leggen. Ook hebben we een aantal mogen dopen in de Heilige Geest.

Al snel zijn we met de groep van One In Him en degenen die zojuist de One Basic training hebben gekregen, op pad gegaan de straat op en de favella’s in om te flyeren voor het grote Event voor Kerstavond. We hadden ook met zijn allen een t-shirt aan met de tekst ‘Posso orar por voce’ (mag ik voor je bidden?).

Samen trokken we door de wijk heen, de geur, de atmosfeer, de mensen het was indrukwekkend. We kregen mensen enthousiast om op het event te komen en na verloop van tijd trokken we terug naar de kerk. We konden ons nog even voorbereiden op een hectisch uurtje. 150 kinderen konden hun kleding en speelgoed ophalen. Wat een dankbaarheid, kleding werd gepast, speelgoed werd uitgepakt. Ze kregen er geen genoeg van met het speelgoed en alle autootjes werden uitvoering getest. Wat mooi om dankzij jullie giften zoveel kinderen blij te maken! Obrigado.

Na een uur was de berg kleding en speelgoed uitgedeeld en we konden ons opmaken voor de terugreis. Aangezien de keuken op het project in gebruik was, moesten we maar langs de Macdonald’s. Snel een burger naar binnen en weer verder.

Thuis gekomen ging een deel van de groep nog even 45 kilo aardappels schillen, we hoeven ons niet te vervelen. Hierna maar gauw op bed, want morgen staat weer een vol programma op ons te wachten.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.