Geschreven door Rogier

Geschreven door Rogier

18 november, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Kracht van het Woord

Het bezoek aan de daklozen en de favela (sloppenwijk) gisteren was mooi, maar ook ingrijpend en intens. Zoveel armoede en gebrokenheid gaat je niet in de koude kleren zitten.

We gaan er vandaag niet op uit, maar blijven op het complex van One Missions. Het is een echte studiedag. Hennie geeft vol passie een studie over het Woord van God. De ene na de andere Bijbelse waarheid wordt gedropt en ik schrijf me helemaal suf. Het is al met al een super mooie aanmoediging om me nog meer te laden leiden door Gods Woord en niet door omstandigheden!

Johan doet er nog een schepje bovenop en geeft ons een uitdagende opdracht. We gaan een Bijbelgedeelte memoriseren en reciteren. Een toffe oefening, maar zeker geen ‘kat in het bakkie’. Ik ben blij dat Johan geen cijfer geeft ;).

Tussen de studies door oefenen we als groep een gaaf lied, dat we morgen voor 10.000 mensen tijdens een campagne gaan zingen. We kiezen niet voor de gemakkelijke weg en gaan voor een Braziliaans lied. Best een uitdaging als niemand van de groep Portugees spreekt. Maar na tig keer oefenen, klinken we inmiddels al aardig Braziliaans. Laat maar komen dat grote publiek!

Aan het einde van de dag hadden we nog een laatste studie van Johan over de kracht van woorden. Confronterend en powerful! Mooie aansporing om mijn spreken meer en meer in lijn met Gods Woord te brengen.

Als afsluiting vieren we samen het Avondmaal. Jezus heeft alles voor ons gegeven! Ook voor al die duizenden mensen die deze twee weken op ons pad komen. Wat een liefde!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.