Geschreven door Hetty

Geschreven door Hetty

25 november, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Laten wij goeddoen

Opeens staat het laatste weekend van onze trip alweer voor de deur. Hier en daar begint de focus wat richting thuis te verschuiven. Maar eerst hebben we nog een paar mooie uitdagingen. 

Na de dagopening door Caroline, die een mooie proclamatie van Gods bescherming deelde, had Nel een geweldige verrassing voor ons in petto. Ze kreeg het op haar hart om aan ons allemaal een gift over te maken, waarmee we ieder iets leuks met onze partner of aanverwante kunnen doen. Voorwaarde is wel dat het binnen drie weken na thuiskomst moet plaatsvinden. Dus thuisfront ….maak je borst maar nat! 

Nel brengt hiermee mooi in praktijk, wat in Galaten 6: 10 staat: ‘Daarom moeten we als we daarvoor de gelegenheid hebben, voor iedereen het goede doen, in het bijzonder voor onze medechristenen.’

Na een waardevolle en praktische les van Johan over effectief bidden, stapten we opnieuw in de bus om naar een sloppenwijk te rijden. In een enorme, bomvolle kerk midden in de wijk was een dienst waar we ook aan bijdroegen. Zowel Nel als Rogier brachten een mooie boodschap over de liefde en goedheid van God. Ook deze keer werden mensen vervuld van de Heilige Geest en mochten we bidden voor genezing. Zo werd een man bevrijd van doofheid. 

Na afloop werden er 1000 voedselpakketten uitgedeeld en maakten we de talloze kinderen blij met stickers en ballonnen. Op de terugweg nog even een snelle hap bij de Mac en vervolgens naar bed, want zaterdag staan er nog twee campagnes op het programma.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.