Geschreven door Steven

Geschreven door Steven

28 oktober, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Lofprijs & aanbidding

Terwijl ik dit schrijf zijn we onderweg terug naar het Missiehuis na een hele gave dienst. Om me heen wordt geslapen.

Vandaag was de rode draad door de hele dag heen lofprijs en aanbidding. We begonnen de dag met aanbidding en een overdenking van Anouk. Met 2 Kronieken 20:15-22 liet ze ons het belang van lofprijs zien. Wat is het heerlijk om onze God te eren en te prijzen ondanks onze omstandigheden. Ik moest denken aan een van mijn favoriete teksten: Psalm 34:1 ‘I will praise the Lord at all times, His praise shall be continually in my mouth.’

Tijdens het ontbijt werd helaas verteld dat Dirk ons zou gaan verlaten. Ontzettend jammer voor de groep en voor Dirk zelf. Dirk is een topper en heeft veel bijzondere dingen meegemaakt deze reis. We gaan hem missen deze laatste dagen!

Na een ochtendje chillen werden we vergezeld door de Worship Band van GODCentre. Ze zijn de komende dagen bij ons. We zijn gaan lunchen met elkaar en het was mooi om te zien hoe het contact onderling verliep en verhalen werden gedeeld.

Na een lange rit kwamen we vervolgens aan bij de kerk waar we de dienst zouden hebben. De zaal was gevuld met mensen van alle leeftijden. Onder leiding van de Worship Band gingen we God aanbidden en prijzen, wat een machtige God is Hij. Na de krachtige getuigenis van Mack gaf Johan een fire boodschap met oproep om Jezus aan te nemen. Tientallen mensen kwamen naar voren, waaronder ook kinderen. Direct daarna werd er gebeden voor de doop in de Heilige Geest voor iedereen. Dus ook de kinderen, Marcus 19:14 ‘Laat de kinderen ongemoeid, belet ze niet bij mij te komen, want het koninkrijk van de hemel behoort toe aan wie is zoals zij.’ Er werd gebeden voor genezing en velen werden genezen van kwalen en ziekten, wat een Grote God is Hij. Ik merk dat iedereen steeds vrijmoediger en met autoriteit uitstapt, ook bij mezelf.

Het vult me met ontzag en liefde voor onze Abba Vader en maakt me nederig om Hem te aanbidden op elk moment. Het is een bijzondere reis voor mij persoonlijk. De komende dagen zullen lang zijn, maar Hij gaat met ons mee en geeft ons de kracht om door te gaan!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.