One In Him Foundation

One In Him Foundation

31 maart, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Maart 30, 2022 l One mission 2

We zijn gisteren vertrokken vanuit Nederland en je ervoer gelijk in het vliegtuig het “samen zijn”. 

Geweldig fijne groep, wauw wat een mooie mensen!  Ook hadden we bijzonder contact met de crew. Ik had een shirt aan met de tekst ‘Freedom’ en kon getuigen van Jezus Christus.  Dat Hij rust geeft, vrijheid geeft en ook jouw vrijheid voor ogen heeft. We zijn liefdevol ontvangen, goed aangekomen, heerlijk gegeten.  Het geestelijke voedsel is des te beter, ontmoetingen, onderwijs, worship en praktisch onderwijs over: hoe bid je voor de zieken. Wat zegt het Woord over ziekte. 

Deze reis bevat alle elementen en ik vond het al zo mooi om Gods aanwezigheid hier te ervaren vanmorgen tijdens de worship.Wees stil…want Ik ben Uw God.  Hij spreekt vandaag, iedere dag tot ons, tot mij… als wij maar luisteren. Vanmorgen nadat we even konden bijtanken bij het zwembad, nam Johan ons mee de berg op. Mooi om het gebied te zien, dat God gegeven heeft aan One in Him foundation.  

Ik dacht nu krijgen we een ‘Mozes ervaring’ .. Allemaal stralen, gelukkig is dat voor ons vanaf vandaag alle dagen het geval en niet alleen op de berg! We  hebben geproclameerd wat God gaat doen in deze reis!! Ik vond het zo mooi hoe God Johan visie heeft gegeven en Hij dat door geloof uitwerkt, God doet het, roep het tot aan zijn. Dat bemoedigt mij, ik herken in mijn eigen leven zoveel mooie dingen wat God gedaan heeft, maar ook nu wil doen. God wil werken, als wij maar luisteren en ons geloof activeren. 

We gaan de komende twee weken het boek Handelingen samen doornemen, Jezus wil dat we een van hart, een van ziel zijn en door Zijn Geest, de Heilige Geest die in ons woont, zijn we een in de Geest. 

Vanmorgen opende Brenda met het thema ‘eenheid’.  Efeziers 4:’ span u in om door de samenbindende kracht van de vrede, de eenheid te bewaren, die de Geest u geeft!’ Ze gaf duidelijke instructies dat als wij als groep erop uit trekken, wij een moeten zijn. Hoe doe je dat? Door te communiceren en je hart vrij te houden van alle obstakels. God geeft je daar de kracht voor. Als wij een zijn, zoals Jezus en de Vader een zijn, zal de wereld weten dat Jezus Christus Heer is. Het communiceren om de eenheid te bewaren, is gelijk ook leerpunt voor mij persoonlijk. Ik slik vaak en ben dan stil of accepteer iets,  maar ik zal deze reis leren, ook iets terug te geven, als ik persoonlijk iets ervaar met iemand. Brenda gaf ook 1 Joh 4:10-11 mee. De liefde, Jezus heeft ons lief gehad, zó moeten wij elkaar liefhebben. We gaan morgen op missie…ik kan niet wachten.. uitstappen in geloof! Leg op zieken de handen en zij zullen genezen. 

Maar eerst, krijgen we nog een heerlijke maaltijd, door Johan bereid en horen we vanavond waarom eenieder is meegegaan en wat hij of zij verwacht.. Je ervaart de liefde, en puurheid en echtheid van deze twee fantastische mensen, zo’n reis wil je niet missen…wil je een life change, en God zien werken door je heen? Geloof dan ook dat God gaat voorzien en jij hier 2 weken gaat doorbrengen!

Yvonne Manz

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.