Geschreven door Caroline

Geschreven door Caroline

16 november, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

One family!

One family! Gisteren heb ik intens ervaren dat we allemaal kinderen zijn van onze hemelse Vader! Het begon al met de voorstelronde/getuigenissen van onze groep, acht mannen en zes vrouwen, variërend van 30 – 62 jaar. Stuk voor stuk uniek, door Jezus aangeraakt, sommigen echt uit de duisternis getrokken en in het licht gezet. Daardoor verlangend dit door te geven aan anderen. Ook ik ben door God innerlijk hersteld zoals alleen Hij dat kan. Daarna vertrokken we naar een (christelijke) afkickkliniek. De mannen gingen naar de mannen, en wij vrouwen naar de 12 vrouwen die openstonden om ons te ontmoeten. In een kring gezeten begonnen deze vrouwen 2 prachtige liederen te zingen. Het raakte mij. Ik voelde mij welkom. Gestimuleerd en vertaald door Brenda vertelden we om de beurt over ons leven. Eén van ons, een van de Braziliaanse vrouwen. 

Ik voelde dat we steeds dichterbij elkaar kwamen, ons steeds meer verbonden voelden en openstelden naar elkaar. Er groeide vertrouwen. Allemaal verwonde kinderen van de hemelse Vader, bezig met herstel door Hem, of al hersteld, halleluja!! One family. 

Heel indrukwekkend, we hebben voor de vrouwen mogen bidden en na afloop werd er intens omarmd en stroomde de liefde van God door mij heen voor deze vrouwen. We hadden een goodiebag meegenomen voor ze met producten voor de dagelijkse verzorging. Fijn om ze ook iets te kunnen geven. Maar wij kregen ook van de vrouwen een cadeautje, een zelfgemaakt hartje met een tekst erin. Bij mij stond er: God houdt van je! ‘

s Avonds door naar een kerkdienst. Geweldig om te ervaren met hoeveel compassie de voorganger daar stond te bidden. Het kwam uit z’n tenen. Niets van verstaan, maar wel gevoeld! Mijn vriendin Hetty heeft ook mogen spreken voor een bomvolle kerk! Ze straalde rust en overtuiging uit. Spreken voor een volle kerk waaronder ook drugsverslaafden. Powervrouw. De meesten kenden Jezus al (doordat ze in een christelijke afkickkliniek zitten) maar Hetty gaf de voorzet en Rogier (uit onze groep) maakte het af. Ongeveer twintig mannen kwamen naar voren. We hebben mogen bidden voor vervulling van de Heilige Geest en genezing. Een bijzondere ervaring om zo sterk de eenheid te voelen. Brazilië – Nederland, we stonden nu niet tegenover elkaar zoals in een voetbalwedstrijd, maar naast elkaar, een in Hem.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.