Geschreven door Esmee

Geschreven door Esmee

27 oktober, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Opgebouwd worden.

Vandaag was een dag van opladen. Opladen op het project door te relaxen, genieten van het weer (30+ graden!!), een dansje, een spelletje. Maar ook opladen in het Woord.

We kregen namelijk les over het belang van de bijbel voor ons leven. Johan nam ons vol passie mee in teksten en deelde methodes die goed kunnen werken om bijbel te lezen. En zoals alles tijdens de One in Him missie, brachten we het gelijk in praktijk. Ieder voor zich leerden we de gelijkenis van de Zaaier in Marcus 4 uit ons hoofd. Ik kreeg steeds meer begrip en herkenning van deze gelijkenis. En dat zorgt ervoor dat ik nu meer verlang om het Woord beter te leren kennen en daarmee God. Want het Woord van God = God zelf die spreekt.

Ik vind het zo tof dat God, naast zijn Woord, nog meer tools heeft/geeft om ons op te bouwen. Geïnspireerd door Hem kunnen we dingen aan anderen aangeven: profetie. Tijdens het oefenen met profeteren, was het heel gaaf om te merken dat het zo vaak raak was wat we uitspraken, hoe klein of gekkig het in eerste instantie ook leek. Dit maakt me enthousiast om het vaker toe te passen en vrijmoediger te zeggen wat ik ervaar of zie.

Zoals je leest: vandaag werden we echt door Hem opgeladen. En als kers op de taart vierden we het avondmaal, het verbondsmaal, met elkaar. Om met elkaar te VIEREN dat we dankzij Zijn offer altijd, elk moment, bij Hem kunnen opladen. Hij helpt, vertroost en bemoedigt ons op allerlei manieren.  Daar ben ik God dankbaar voor en ik heb zin om er morgen weer op uit te gaan, om anderen ook te vertellen en tonen dat Hij dat ook voor hen wil doen!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.