Geschreven door Brenda

Geschreven door Brenda

10 augustus, 2020

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Vanaf de 1ste dag

Wat heeft God allemaal in petto?
God heeft ons een prachtige roeping gegeven in Brazilië. De roep op het leven van mijn man is zo duidelijk, en hij loopt daar ook zo vrijmoedig in rond. En dan ben ik zo gelukkig dat ik getuige mag zijn van wat God allemaal door zijn leven heen doet. Hij is echt een evangelist in hart en ziel. Ik heb heel lang “meegelift” op zijn roeping, op zijn verstaan van Gods stem. Maar wel altijd met één vraag in mijn achterhoofd: Maar ben ik dan geroepen om achter mijn man aan te lopen, om er te zijn voor hem, om alles rondom hem te “regelen” zodat hij zijn roeping kan volgen?

En natuurlijk is dat ook zo, natuurlijk zijn wij niet voor niets door God samengebracht! Het is echt God geweest Die al bij onze eerste ontmoeting tegen mij zei, dit is de man waarmee je oud gaat worden.

Maar toch was ik daar niet 100% gelukkig mee. Ik wilde een eigen roeping op mijn leven, eentje die niets te maken had met zijn roeping, maar aan de andere kant toch ook weer alles.


Ik ging zelf op zoek naar mijn roeping, ging invullen wat het beste zou passen bij mij, bij ons, bij wat we aan het doen zijn…. totaal voorbijgaand aan het feit dat God natuurlijk ook een roeping op míjn leven heeft. Ik was alleen zo druk met invullen en zelf zoeken dat ik daarbij helemaal vergat dat ik naar God moest gaan.

Wat heb ik gestruggeld, want ik keek alleen maar naar Johan en wat hij deed, en dacht dat ik minstens aan zijn standaard moest voldoen, spreken zoals hij, bedienen zoals hij. Ik voelde mij zo vaak een mislukking. Ik kon niet zijn zoals hij…

Totdat God begon te spreken tegen mij. Of beter gezegd, totdat ik ging luisteren naar Hem, want Hij sprak altijd al tegen mij!
“Jij bent Mijn geliefde kind,” “Ik heb een roeping op jouw leven,” “Goed genoeg zoals jij bent,” “Kijk niet naar anderen, maar kijk naar Mij.”

Nu wandel ik mijn eigen weg met Hem, en door steeds een stukje verder uit te stappen, laat Hij mij steeds meer zien wat Zijn plan is.
En wat ik nou echt zo bijzonder vind? Is dat mijn eigen weg met God zo goed past bij Johan zijn weg met God. Elk op onze eigen manier, onze eigen relatie met God, onze relatie met elkaar, en daardoor zijn we een drie-eenheid geworden met Hem!

En dan verwonder ik mij weer over Gods perfecte plan op het leven van Johan en mij samen! Al vanaf de 1ste dag!

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.