Geschreven door Ferdinand

Geschreven door Ferdinand

29 december, 2022

Blijf op de hoogte

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Zijn vrede

Vanochtend heerlijk begonnen met aanbidding en overdenking. De overdenking ging over handelingen 7:39. Daar gaat het over het volk Israël dat terug wilde naar het vertrouwde Egypte waar ze weer in slavernij zouden gaan leven. Iedereen deelde over zijn Egypte momenten en hoe we hier mee omgaan en we niet ons leven als koningskind hierdoor laten beïnvloeden, maar dat we samen met Jezus en de Heilige Geest de focus houden op God.

Daarna hebben we het voor elkaar gekregen om in 1,5 uur om 750 broodjes te smeren met ham en kaas en in te pakken. Wat een teamwork, prachtig om te zien dat we in zo een korte tijd samen al zo op elkaar ingespeeld zijn!

Na de lunch 500 broodjes ingeladen en zijn we vertrokken naar de daklozen. We hebben vier plaatsen bezocht, wat is dat indrukwekkend en het maakt je heel nederig. De mensen kwamen van alle kanten om een broodje en water te halen, ook hebben we woorden van vrede uit mogen spreken voor mensen die het moeilijk hebben en ze voelden Zijn vrede! Ook zijn er mensen genezen van hun kwalen en is er iemand verlost van demonen. Wat een zegen om hier te zijn!

Als afsluiting hebben we samen gegeten en heeft iedereen een evaluatie gedaan van deze dag. Veel indrukken vandaag en veel geleerd. We zien uit naar de werken die God morgen door ons heen gaat doen.

Delen
Delen
Delen
Delen

Lees verder

Vraag de missietrip brochure aan!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over One Missions.